Links 2018-02-25T09:51:52+00:00

Atlas Animal Project

Onze hond Inty is bemiddeld door Atlas en zodoende bij ons gekomen.
Atlas Animal project helpt organisaties die zich in het buitenland bezighouden met de hulp aan zwerfdieren. Zij ondersteunen sterilisatieprojecten en herplaatsen honden en katten in Nederland. Ook zijn ze actief in Nederland voor baasjes die hun hond willen herplaatsen.

Wil je meer weten over hun precieze doelstellingen?
Wil je zien welke honden er ter adoptie beschikbaar zijn?
Wil je kijken wat je kunt doen om te helpen?
Check hun website
en volg Atlas Animal Project op facebook

VRIJWILLIGER(S) GEVRAAGD

Er zijn vele manieren waarop je kunt helpen dieren in het buitenland een beter leven te geven. Een ervan is door vrijwilliger te worden bij Atlas. Ze zijn op zoek naar gastgezinnen, mensen die af en toe een huisbezoek voor ze willen doen en ook zoeken ze gastrijders die af en toe (tegen vergoeding) een dier willen vervoeren. Zelfs als je op vakantie gaat kun je helpen zonder er veel voor te hoeven doen. Je kunt als vluchtbegeleider dan een dier meenemen naar Nederland. Zij regelen alles, ze hoeven alleen je vluchtgegevens te weten. Ze zijn vooral op zoek naar mensen die op vakantie  naar Kos of Kreta gaan. Wil je je aanmelden als vrijwilliger of als vluchtbegeleider stuur dan een mail. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt.

 

.

Animal Rescue Kos

Onze hond Inty is gered door Rita en Colin van ARK (Animal Rescue Kos).
Gevestigd op Kos, in het kleine dorp Antimachia, is Animal Rescue Kos sinds juni 2010 geregistreerd als dierenwelzijnorganisatie bij de Griekse rechtbanken.
Zij streven ernaar om de eigenaren te herenigen met verloren huisdieren, huisdieren terug te brengen en te zorgen voor dit kwetsbare bewoners van dit eiland, waarvan veel honger en medische zorg nodig hebben. Zij zijn sterke voorstanders van sterilisatie, voor het zorgen van een goede gezondheid en levensomstandigheden van de dieren en om ongewenste nestjes te redden die vaak ziek geboren zijn of zijn verlaten om te sterven. Elk dier vanuit hun zorg is, wanneer de leeftijd het toelaat, volledig gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt, voorzien van bloedtesten en gecontroleerd op parasieten. Wanneer fondsen het voor hun mogelijk maken, voeren ze sterilisatieprogramma’s uit met de vele zwerfkatten, wat zeer succesvol is. Ze zijn zelf gefinancierd en krijgen geen overheidshulp en vertrouwen volledig op de vrijgevigheid van onze trouwe supporters (zoals ATLAS) en de betrokken toeristen die het eiland bezoeken.

Wij zelf zijn naar Kos afgereisd om te zien hoe het daar in zijn werking gaat. We hebben zelf kunnen ervaren hoeveel aandacht ze besteden aan educatie, preventie (castratie) en het verbeteren van de leefsituaties van veel dieren ter plekke waardoor ze kunnen blijven waar ze zijn. Daarnaast viel het ons op hoe goed de honden, die wel opgenomen moesten worden, verzorgd worden en hoe goed ze in balans zijn, vriendelijk en vrolijk. Zowel in het asiel als buiten met de wandelingen die we met alle honden hebben gedaan.

Volg ARK op facebook

Get the Picture
Fotografie & Vormgeving

Creatief bezig zijn, is mijn ding. Uren kan ik bezig zijn met FOTOGRAFIE en brainstormen over diverse creatieve ontwerpen. De afgelopen jaren, mocht ik bij diverse trouwerijen aanwezig zijn om de mooie momenten vast te leggen, maakte ik op de leukste locaties familieportretten en heb ik vele “bolle buiken” gefotografeerd en kreeg een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven.

Naast het fotograferen ben ik ook creatief bezig met VORMGEVING. Het ontwerpen van je logo, het opzetten van een advertentie of brochure, producten fotograferen en deze bewerken voor een website of andere promotie-doeleinden… elk project is weer een leuke uitdaging!

Ook heb ik inmiddels de nodige ervaring opgebouwd met het maken WEBSITES.
Dus als je niet tevreden bent met je huidige website, of je hebt een nieuwe website/webshop nodig….

Neem contact met me op!
Ciao! Grtjs Ilona

www.getthepicture.nu