Loading...
Schesir 2018-02-24T13:15:50+00:00

Schesir

Klik HIER voor het gehele Schesir aanbod.

Italiaans merk
Vrij van granen en gluten
Hoog vleesgehalte voor een voordeligere prijsklasse

Schesir is het gezonde alternatief voor de vele goedkopere merken met lage voedingswaarden en toevoegingen. Schesir is 100% natuurlijk, zonder toevoegingen of vulmiddelen, maar een hoog vleesgehalte in een voordeligere prijsklasse.

 • 100% natuurlijk
 • hoge kwaliteit en een breed scala aan smaken
 • beste delen van vis en vlees, gestoomd en met de hand bereid
 • geen toegevoegde kleurstoffen, smaakversterkers of conserveermiddelen
 • ingrediënten voor menselijke consumptie
 • Alle producten zijn “cruelty free”.  Voor de productie worden dus geen wrede experimenten op welk dier dan ook uitgevoerd.

Assortiment:
Brokken (vrij van granen en gluten) in vleesvariant en vegetarische variant
Gestoomde vleesvoeding (of vis) 
(eventueel gecombineerd met aloe vera of fruit, niet alleen voor de smaak, maar ontdek ook de gezondheidsvoordelen)

Schesir droogvoer

Schesir dry line is samengesteld met natuurlijke ingrediënten met de toevoeging van vitaminen en mineralen om zo de voedingsbehoefte voor de honden van elk ras, in elke fase van hun leven te ondersteunen, met behoud van zijn welzijn.

 • met één unieke bron van dierlijke eiwitten
 • geen conserveermiddelen of kleurstoffen toegevoegd
 • ingrediënten met een prebiotische werking helpen bij opname van voedingsstoffen en geurcontrole
 • zeer goed verteerbare eiwitbronnen;

Schesir Vegetal

Droogvoer met uitsluitend plantaardige ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen. Het droogvoer wordt geïntegreerd met verschillende voedingsstoffen die ten goede komen aan het welzijn van de hond en die zorgen voor een smakelijke en complete kwaliteitsmaaltijd, als alternatief of als aanvulling op de maaltijden op basis van vlees of vis. Het is zeer goed verteerbaar en bevat vitaminen uit het B-complex (bakkersgist), omega-6-vetzuren (zonnebloemolie), essentiële mineralen zoals zink, ijzer en magnesium in gecheleerde vorm voor een betere biobeschikbaarheid. Tevens bevat het mojave yucca voor een betere opname van stikstof in de darmen. De ingrediënten hebben een prebiotische werking, bevorderen een efciënte opname van voedingsstoffen en dragen bij aan de vermindering van onaangename geuren. Het speciale mengsel van aromatische planten met synergetische antioxiderende werking in combinatie met seleen en vitamine C, E en A, helpt het organisme bij het bestrijden van de vrije radicalen.
Schesir Dry Vegetal wordt geproduceerd in Italië en “cruelty free”.

De formule is goedgekeurd door het Department of Veterinary Medical Sciences – Alma Mater Studiorum Università di Bologna.

Schesir gestoomde vleesvoeding

Topkwaliteit en een breed scala aan smaken om het gehemelte van uw hond te behagen:

 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen
 • de beste delen van vis en vlees
 • gestoomd en met de hand bereid

Schesir gestoomde vleesvoeding met fruit of Aloe Vera

Alle kwaliteit van 100% natuurlijke ingrediënten van Schesir in een origineel en lekker recept met echt fruit in combinatie met de beste delen van vis en vlees: met het fruit krijgt uw hond op natuurlijke wijze vitaminen en voedingsstoffen binnen die bijdragen aan het stimuleren van het immuunsysteem, het tegenwerken van de veroudering van cellen en het bevorderen van de spijsvertering.

 • Aloe Vera
 • Ananas
 • Appel
 • Papaya

.

Voor de verpakking en materialen voor de verkooppunten worden recyclebare materialen gebruikt en wanneer mogelijk gerecycled papier of papier afkomstig uit gecontroleerde en geregenereerde bossen. De uitstoot van CO2-equivalenten van overtollig gebruikt papier wordt daarentegen, dankzij de samenwerking met AzzeroCo2, gecompenseerd met herbebossing.

Schesir monitoort periodiek zijn “voetafdruk” qua uitstoot van CO2-equivalenten, heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de oprichting van een bebossingsproject in Italië ter compensatie van de kooldioxide-uitstoot als gevolg van de productie van karton waarmee de blikjes worden verpakt, en blijft samenwerken met AzzeroCO2.

In 2015 zet Schesir, na het bebossingsproject in Italië, de samenwerking met AzzeroCO2 voort door middel van deelname aan het project Sustainable Green Fuel Enterprise (SGFE), een project dat in Cambodja de productie van milieuvriendelijk houtskool ondersteunt, verkregen uit het hergebruik van biomassa, organisch gemeentelijk afval (koolstofresten van textielfabrieken en schelpen van kokosnoten). Het project heeft een speciale betekenis zowel vanwege de milieu- als de sociale voordelen: aan de ene kant is het gericht op het beschermen van de Cambodjaanse bossen tegen grootschalige ontbossing, veroorzaakt door de traditionele productie van houtskool, zodat de CO2-uitstoot verminderd kan worden, aan de andere kant op het creëren van nieuwe banen onder de armste bevolkingslagen en het stimuleren van onderwijs voor kinderen. En ook in 2016 wordt de samenwerking voortgezet: het laatste project, dat 370 ton CO2-equivalenten heeft gecompenseerd, betreft het Nationaal Park van de Gargano-streek, een beschermd natuurgebied in het noord-oostelijke deel van Apulië. Doelstelling was het milieu en de lokale biodiversiteit te beschermen, maar ook de jongeren bewust te maken van het plaatselijke milieu, zodat zij het belang hiervan gaan inzien, er met respect mee leren omgaan en er zorg voor zullen dragen.

Het initiatief van Agras Pet Foods is door middel van een code onder het AzzeroCO2-logo traceerbaar en verifieerbaar om maximale transparantie te garanderen. Iedereen kan dan ook de code invoeren aan de rechterkant op pagina http://www.azzeroco2.it/compensazione-tramite-forestazione#codeformom om toegang te krijgen tot onze compensatiekaart en het attestaat te bekijken.

.

Voor de bereiding van natvoer worden tonijnsoorten gebruikt die niet overbevist zijn en die al de reproductieve volwassenheid bereikt hebben.
De vissen worden met de hengel gevangen, in plaats van met netten, om andere vissen zoals dolfijnen niet te schaden.
Alle vis die gebruikt wordt voor de bereiding van Schesir natvoer producten is afkomstig van duurzame visserij. Schesirs inzet voor duurzame visserij wordt medegedeeld aan de hand van het symbool Ocean Friendly aan de voorzijde van het etiket en in het algemeen op alle verpakkingen van producten die vis bevatten.

.

Schesir houdt van dieren en verwerpt het gebruik van alle soorten invasieve en bloedige testen. Daarom wordt Schesir door dierenwelzijnsorganisaties genoemd onder de merken “cruelty free” en zijn alle verpakkingen voorzien van de “garantiestickers” Cruelty Free en Dolphin Safe

Klik HIER voor het gehele Schesir aanbod.