Weer een aanval

23 april 2019.

Afgelopen dagen merkte ik al dat ze weer meer aan het ‘schurken’ is. Op de mat rollen, op tapijten, overal waar ze maar haar rug kan schuren Overmatig likken. Ook leek het alsof ik 2 dagen geleden zag dat ze haar kop scheef hing en heen en weer sloeg, vaak een voorbode van oorontsteking. Maar dat zette niet door. De Dermatoloog heeft me, samen met het schema wat ik bijhoud, leren kijken naar haar en zo tijdig iets te geven. Een zalfje in het oor 2 dagen of op plekjes, of een keer extra wassen. Om een explosie tegen te gaan. Het onder controle te houden. En snel de kop in te drukken. En dat leek tot dusver te werken.

Tot nu. Na controle van haar poten bleek het binnen een dag behoorlijk extra rood te zijn geworden. Vooral achter en 1 voorpoot. Tussen de tenen in. Vervolgens zag ik ook in haar rechteroksel hevige roodheid en zelfs een tepel kapot.

 

 

De boel ingesmeerd. En ze laat het gebeuren. Alsof ze weet dat het goed is. En gaat nu (ook van vermoeidheid van de jeuk) slapen.
Nu afwachten of het weer snel verlichting zal geven en de roodheid snel wegtrekt. Ze moet echt nog een week wachten tot haar volgende injectie die weer wat rust kan geven. Tot op heden leek het aan te slaan dat de jeuk weer begon een paar dagen voor de injectie. Nu zitten we helaas er al een week voor. Hopelijk is het een ‘incident’.

 

 

424 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag